Photo Tours - Dorin Bofan | Stories of Nature
Calendar 2017

Pentru călătoriile ocupate sau pentru cele la care nu există încă o descriere detaliată, puteţi rezerva un loc la info@dorinbofan.com sau telefonic la 0740 786 861. Dacă se eliberează un loc, respectiv dacă toate detaliile călătoriei sunt stabilite, vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. Iar pentru vești legate de turele viitoare, vă puteți abona la newsletter.

Despre aceste călătorii

Călătoriile pe care le punem la cale înseamnă timp petrecut alături de oameni ce împărtășesc o pasiune, timp pentru dialog și învățare informală, dar mai ales timp pentru experienţe care vă pot arăta drumul propriu prin lumea încâlcită, dar atât de frumoasă, a fotografiei.

Oricât v-aş spune eu despre ce-i vorba, dacă nu mergeţi acolo pe munte, undeva departe sau chiar lângă casă, să trăiţi toate senzaţiile acelea frumoase, tot degeaba. Mergeţi singuri sau cu oameni dragi, aşa-i cel mai bine. Dar dacă doriţi să aflaţi despre cum facem, eu şi prietenii mei, ceea ce facem, despre ce înseamnă să pui un pic de suflet şi să rămâi cu poveşti de care să-ţi tot aduci aminte, atunci ne puteţi însoţi.

Fiecare din voi o să-şi găsească drumul prin labirintul fotografiei. Unii mai uşor, alţii mai greu. Noi o să vă dăm câteva indicii.

De ce să participi
  • cadru prietenos și informal
  • grup restrâns de 7 la călătoriile externe
  • dialoguri constructive cu fiecare participant
  • învățăm unii de la alții, indiferent de experiență
  • accent pe partea creativă a fotografiei
  • mai multă practică, mai puțină teorie
  • la drum cu un ghid național autorizat
ActionActionAltAdjustAlertAlert2AngleBracketDownAngleBracketLeftAngleBracketLeftSlimAngleBracketRightAngleBracketRightSlimAngleBracketUpic AspectRectable 18dpic AspectSquare 18dpBrowserCalendarCameraPhotoCameraPhoto2CameraVideo2CartCart2CartAddCartAdd2CheckmarkCommentComment2CreditCardCropDesktopDownloadDownload2EditEdit2EmailEmail2FlagFlag2FolderFolder2FolderOpenFullScreenGalleryGallery2GearHeartHeartOutlinedHelpHelpEncircledHideHistoryHistory2HomeHome2ImageImage2InfoInfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLinkLockLock2MenuMenu2MinusMinusSlimMobileMoreHorizMoreVertPagePage2PausePlayPlusPlusSlimPrinterSearchSearch2ShareSizesStarStarOutlinedSyncTabletTagTrashTrash2UploadUpload2UserUsersVideoCameraViewWarningWrenchXCrossActionActionAltAddAdjustAlertAlert2AmazonAndroidAppleArrowBackArrowNextBrowserCameraPhotoCameraPhoto2CartCart2CartAddCheckCloseCommentComment2CropCursorMoveDesktopDownloadDropboxFacebookFlickrFolderFolder2FullScreenSlimGalleryGallery2GoogleDriveGooglePhotosHelpEncircledHelpEncircled2HistoryHistory2HomeHome2InfoEncircledInfoEncircled2LaptopLayoutLightroomLinkLockLock2MenuMobileMoreHorizMoreVertNavigateBackNavigateNextPaintPausePeoplePeople2PersonPerson2PhoneSavePlayPrinterRemoveSearchSettingsSettings2ShareSharePrivateSizesSmugMugStarStar2TabletTrashTrash2TwitterUploadUpload2Wrench Page 1Page 1 CopyCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapeCombined ShapetemplatestemplatesEZprints-98404-landscapeEZprints-98404-portraittemplatestemplatesEZprints-98406-landscapeEZprints-98406-portraitEZprints-98407-landscapeEZprints-98407-portraittemplatestemplatestemplatestemplatesEZprints-98416-landscapeEZprints-98416-portraitEZprints-98417-landscapeEZprints-98417-portraitEZprints-98418-landscapeEZprints-98418-portraitEZprints-98419-landscapeEZprints-98419-portraitshared-style-defs
Powered by SmugMug Log In